24Support søger Student Assistants til projektopgaver med Microsoft 365 produkter

Da vi pt. får mange spændende opgaver, har vi brug for flere gode kræfter til at servicere vores kunder. 

Vi forestiller os at du studerer IT og har godt kendskab til Microsofts produkter og specielt til SharePoint og Cloud løsninger, og/eller flair for netværk, Wi-Fi og generel bruger-opsætning. Det vil også være en fordel hvis du har kendskab til Power Apps og Power Automate. 

Vi tilbyder spændende studiejobs, som tidsmæssigt er baseret på projekternes størrelse og derfor er tiden der skal bruges på en opgave variabel. Men vi har stor respekt for din studietid og vi vil altid forsøge at tilpasse arbejdstid og studietid. Der vil være mulighed for at arbejde hjemme. 

Vi søger både studentermedhjælpere til vores udviklingsteam og til vores supportteam. 

Send din motiveret ansøgning til Kim Dandanel Overby på e-mail: kio@24support.dk, vi glæder os til at høre fra dig. 

 

HVEM ER 24SUPPORT? 

24Support er en dansk virksomhed, som er placeret på Frederiksberg lige ved Forum, og hvor der er rigtig gode offentlige transportmuligheder. 

Vi udvikler og leverer IT-løsninger i samarbejde med den markedsledende leverandør af cloud-tjenester, Microsoft, for at hjælpe virksomheder og organisationer med at omfavne denne teknologi og gøre det lettere for dem at flytte til skyen, samt skabe forretningsværdi. 

24Support tilbyder også brugeruddannelse af teknisk personale for på den måde at sikre en vellykket implementering af Microsoft 365 og maksimalt udbytte af Microsoft 365. 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *