Act! 365 – CRM til Microsoft 365

Kunderne er og bliver en essentiel del af enhver virksomhed, og det gælder om at opbygge stærke kunderelationer på langt sigt og tage hånd om de nuværende. Hertil er Act! 365 en fantastisk investering!

Act! 365 er en komplet CRM løsning

Med denne løsning får din virksomhed alt, hvad den skal bruge for at holde styr på vigtige kundedata, pleje både nuværende og nye kundeforhold, samt skabe øget kundetilfredshed og -loyalitet.

Med Act! 365 får du

En enkel database så dine kundekontakter, kontohistorie, noter og aktiviteter altid er samlet ét sted og klar til brug. Derudover er Act! 365 tilgængelig fra både computer, iOS- og Android-enheder, uanset om du er online or offline. Derfor har du altid både nem adgang og mulighed for hurtigt at dele relevante informationer med andre brugere. når det er nødvendigt. En række apps med forretningsprocesser, som er speciel tilpasset og optimeret til hvert sit formål, sørger for, at du kan organisere og automatisere og ikke mindst effektivisere dine forretningsprocesser indenfor bl.a. marketing, salg og service. F.eks. kan du administrere flere tidsplaner på samme tid og følge potentielle leads, konkurrenter, statusændringer m.m.

Act! 365 er samtidig fuldt integreret med Microsoft Office, Outlook, Dropbox, Google og sociale medier som Facebook og LinkedIn, og andre velkendte platforme, Det betyder, at du kan håndtere dine kundedata på tværs af platformene.

Act! 365 er primært henvendt små og mellemstore virksomheder, men løsningen kan også skræddersyes yderligere, så den opfylder lige netop din virksomheds behov, og den industri som din virksomhed arbejder indenfor.

Er du klar til at få Act! 365 til din virksomhed? Kontakt os for en demo.