Al den strøm, vi køber, er 100% fra danske vindmøller, og samtidig reducerer vi mængden af CO2 i atmosfæren svarende til den mængde strøm, vi bruger.

24support arbejder udelukkende med Microsoft Azure cloud-platform, som  er op til 93 % mere energieffektiv og op til 98 % mere CO2-effektiv end lokale løsninger.

Vi sikrer, at forældet hardware bliver genanvender, hvis det er muligt. Ellers bliver det indsamlet og bortskaffet på en miljøvenlig måde.

FN’s 17 verdensmål

FN’s 17 verdensmål for bæredygtig udvikling er en ny måde at tænke bæredygtighed på. Med målene forpligter FN’s medlemslande til at arbejde for en mere bæredygtig verden – bl.a. ved at afskaffe fattigdom og sult i verden, gøre produktion mere bæredygtig, reducere uligheder, sikre god uddannelse, bedre sundhed til alle og ikke mindst nedbringe udledning af CO2 og forurening, som fører til global opvarmning.

Hos 24support tager vi FN’s 17 verdensmål alvorligt. Vi fokuserer primært på de tre verdensmål, hvor vi har en direkte mulighed for at gøre en forskel, nemlig bæredygtig energi, ansvarligt forbrug og produktion, samt klimaindsatsen.

Energi:

Vi køber kun strøm fra energiselskaber, som garanterer at deres strøm kommer fra vindmøller. Al den strøm, vi køber, er 100% fra danske vindmøller, og samtidig er vi med til at reducere mængden af CO2 i atmosfæren svarende til den mængde strøm, vi bruger. Desuden er alle lyskilder vi anvender lavenergi LED-enheder.

Ansvarligt forbrug og produktion

Elektronisk affald indeholder normalt komponenter, der kan genbruges i andre enheder eller sælges som reservedele. Vi sikrer, at forældet hardware bliver testet og gennemgået, hvor vi identificerer, evaluerer, reparerer og genanvender hardware, hvis det er muligt. Hardware som ikke kan genanvendes, bliver indsamlet og bortskaffet på en miljøvenlig måde.

Klimaindsatsen

Hos 24support arbejder vi udelukkende med Microsofts platforme. Microsoft Azure cloud-platformen er op til 93 % mere energieffektiv og op til 98 % mere CO2-effektiv end løsninger i det lokale miljø. Microsoft er desuden aktivt engageret i mere end 40 projekter verden over for at hjælpe med, at gøre en forskel lokalt og forbedre de miljømæssige resultater.