Er græsset grønnere i Skyen

Vi vil gerne være med til at fjerne din tvivl og derfor gennemgår vi de 5 mest oplagte faktorer til vælge Skyen her:  

SKALERING ER EN FAST DEL  

Det er de færreste, som vil betale for noget, som de ikke får gavn af. I Skyen betaler du kun for det antal brugere I er. Det vil sige, at uanset om du har 5 medarbejdere eller 50, så kommer du aldrig til at betale for noget, du ikke bruger. Derudover køber du kun de features, som er relevante – det er jo mest fornuftigt.    

OMKOSTNINGER TIL DEN DAGLIGE DRIFT  

I dag oplever du sikkert, at du bruger mange penge på den daglige drift. I Skyen skal du ikke selv stå for drift, levering af strøm og softwareopgradering. Det betyder, at du i stedet kan bruge flere ressourcer på at skabe indhold, struktur og kreativitet indenfor andre områder, eller sætte gang i nye tiltag.  

IT- SIKKERHED   

Truslen er ikke til at overse i øjeblikket, og den er stadig stærkt stigende. I Skyen får du glæde af høj sikkerhed, sky-leverandøren sørger nemlig for, at it-sikkerheden altid er på plads. Og i tilfælde af uforudsete hændelser sørger leverandøren for, at du hurtigst muligt kan genoptage arbejdet. Så du mister mindst muligt.   

TILGÆNGELIGHED  

Skyen er altid tilgængelig, både indenfor og udenfor virksomhedens netværk. Det giver hele din virksomhed rig mulighed for at arbejde mere fleksibelt og i sidste ende yde mere. Du er dog 100% afhængig af din internetforbindelse. 

HURTIG SUPPORT 

I Skyen har du rig mulighed for at få hurtig hjælp og support, hvis problemerne opstår. Din Sky-leverandør står nemlig til rådighed. 

INSTALLATION  

Når du vælger Skyen, skal du ikke installere software på servere Dine programmer kan tilgås via en internetbrowser. Softwaren er placeret hos Microsoft. 

Der er faktisk kun få grunde til at vælge en on-premises løsning, fremfor Skyen: 

  • Din internetforbindelse er ustabil og nærmest umulig at arbejde på. 
  • Din nuværende løsning er så kompleks, at det giver for mange udfordringer at flytte den til Skyen. 
  • Du foretrækker bevist on-premises fremfor Skyen. 

Så ja, græsset er grønnere i Skyen. Men uanset om du er klar til at gå i Skyen, ønsker en hybrid løsning eller blot en løsning skræddersyet til din virksomhed, eller du har yderligere spørgsmål – så hjælper vi gerne!  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *