Exclaimer – E-mailsignatur til Microsoft 365

De fleste virksomheder sender dagligt masser af e-mails, og her indgår e-mailsignaturen som en vigtig og central del. Den er med til at synliggøre virksomhedens identitet udadtil. Derfor er en ensartet e-mailsignatur ikke ligegyldig – tværtimod.

Få den rette e-mailsignatur til Microsoft 365

Exclaimer er en enkel, men særdeles effektiv, signaturløsning i skyen, som giver dig bedre muligheder for at skabe en ensartet e-mailsignatur i hele din virksomhed på ingen tid. Løsningen samarbejder med e-mail systemerne Outlook i Microsoft 365 og G suite, og fungerer på tværs af alle enheder, både computer, tablet og mobil. Når du sender en e-mail afsted, bliver e-mailsignaturen automatisk tilføjet, og du har altid sikkerhed for, at signaturen har det rette udseende. Samtidig slipper du og dine medarbejdere for at skulle oprette og vedligeholde hver jeres signaturer – hvilket er både besværligt og tidskrævende.

Sådan virker Exclaimer i praksis

Med Exclaimer kan du frit oprette lige så mange e-mailsignaturer som der har brug for, og du har fuld kontrol. Du designer og administrer nemlig dine e-mailsignaturer centralt, ved hjælp af en webbrowser. Du vælger selv, om du vil designe din e-mailsignatur fra bunden, eller du vil bruge en af de mange e-mailsignatur skabeloner, som er en fast del af Exclaimer.  Via en nem brugergrænseflade og drag and drop funktion kommer du lynhurtigt i gang med at designe den rette signatur. Udover dine kontaktoplysninger, så er mulighederne mange. Som en del af din e-mailsignatur kan du bl.a. inkludere:

    • Relevante links.
    • Links fra sociale medier.
    • Logoer.
    • Billeder.
    • Bannere.

 og du har tilmed mulighed for at se, hvordan din nydesignede signatur ser ud, før du tager den i brug.

Derudover er det hurtigt og nemt at tilpasse og ændre en bestemt e-mailsignatur. Når du laver visuelle ændringer, træder de i kraft med det samme, og sker der ændringer af de kontaktoplysninger som indgår i din signatur, så bliver de automatisk rettet til uden at du behøver at gøre noget, fordi Exclaimer henter alle kontaktoplysninger direkte fra Microsoft 365.

Både små & mellemstore virksomheder kan være med

Uanset om I er en lille virksomhed med fem medarbejdere, eller I er en mellemstor virksomhed med omkring hundrede medarbejdere, så kan I få stor glæde af Exclaimer.

Lad os hjælper din virksomhed med få styr på jeres e-mailsignatur i Microsoft 365.