Få rette rådgivning med en konsulent

Brug 24Support som IT-konsulent

Konsulent-opgaverne tager ofte udgangspunkt i vores specialer inden for Microsofts programpakker, Cloud eller GDPR. I får en fast kontaktperson i form af en konsulent baseret i København eller Århus, og en opgave begynder typisk med et møde indeholdende strategisk rådgivning.

Hvordan skal migreringen finde sted, og hvad skal der være tale om i jeres tilfælde? Der udarbejdes en realistisk tidsplan, og vi sætter os sammen med jer og udarbejder en step-by-step-plan for den digitale flytning, der skal udføres.

I forbindelse med migreringsopgaven tilbyder vi derudover assistance på konsulentbasis med den praktiske del af migrering og flytning af data, samt installationer og tilpasninger af de programmer som din virksomhed benytter.

Din virksomhed kan også vælge selv at stå for migreringen med 24Support som facilitator og rådgiver i processen.

Det er ikke blot selve migreringen der skal udføres, der er altid en række tilstødende større eller mindre tilpasninger af tredjepartsprodukter samt problemstillinger, der gør sig gældende:

  • Hvordan spiller de sammen med Microsoft 365?
  • Kan de også drives Cloud-baseret?
  • Hvordan er sikkerheden og placeringen af data?
  • Er der ting omkring GDPR-lovgivning, som I skal være særligt opmærksomme på?
  • Skal der evt. vælges en hybridløsning med enkelte lokale programmer og delvis lokal data-arkivering?

 

IT-konsulent-firma med Microsoft-certificering

Vores IT-konsulenter kan rykke ud med kort varsel og vil i reglen hurtigt kunne håndtere opgaver som migreringen fører med sig. Vi har bred erfaring inden for Cloud-området og især specifikke programmer, applikationer og lignende inden for Microsoft Office samt SharePoint. Bemærk: 24Support er Microsoft Partner, og alle vores konsulenter er Microsoft-certificerede.

Vi har i 24Support valgt ikke at udarbejde store, forkromede konsulentmodeller med et hav af differentierede priser. Vi lytter til dine behov, vurderer om vi kan håndtere opgaven, giver en pris og går i gang.

Vi har gode erfaringer med denne enkle model og kører ud til opgaverne med vores egne IT-konsulenter fra kontorer i København og Århus. Kontakt os for mere info angående et nyt samarbejde.