Microsoft 365 Copilot er kommet

Assistenten, der kan hjælpe dig med at udføre det daglige arbejde er kommet – Microsoft 365 Copilot.   

Her er alt, hvad du har brug for at vide om den nye assistent. 

👉Microsoft 365 Copilot er integreret i en række af Microsoft programmer, herunder Excel, Graph, OneNote, Outlook, PowerPoint, Word og Teams, og hjælper dig med at udnytte viden, information og data, der findes i dine kalendere, chats, dokumenter, e-mails, møder, præsentationer, regneark og andre kilder, og automatiserer på den måde daglige opgaver. Du opnår effektivitet, forbedret produktivitet og ikke mindst, du sparer en masse tid. 

👉For eksempel kan du bede Microsoft 365 Copilot om at udarbejde en e-mail der annoncerer en ændring af et mødetidspunkt, skrive et dokument, der beskriver marketingstrategien ved hjælp af noter indsamlet og hentet i et OneNote dokument.  

👉Microsoft 365 Copilot er nu tilgængelig for abonnementerne Microsoft 365 Business Premium- og Business Standard og koster $30 pr. bruger pr. måned, (hvilket svarer til kr. 210 pr. bruger pr. måned) den kan kun købes på et års licens. 

👉Microsoft 365 Copilot er også tilgængelig som tilføjelse til Office 365 E3 og E5.  

👉Tidligere skulle du have minimum 300 Microsoft licenser for at kunne købe en Copilot licens. Sådan er det ikke længere. Nu kan alle virksomheder uanset antal af Microsoft licenser tilkøbe Copilot, og de kan købe fra 1 Copilot licens og op. 

Vil du vide mere Copilot eller andre Microsoft 365 programmer, så kontakt #24Support. Vi er klar til at hjælpe. 

🌟I næste uge kan du læse mere om, hvordan du og din virksomhed kommer godt i gang med Microsoft 365 Copilot.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *