24Support tilslutter sig Microsoft Partner Pledge

Vi er glade for at kunne meddele, at 24Support har underskrevet Microsoft Partner Pledge. Derfor fokuserer og arbejder vi målrettet på at, gøre en positiv forskel, inden for diversitet, bæredygtighed, digitale færdigheder og cybersikkerhed. 

Med følgende initiativer: 

Diversitet – Vi går efter at være en mangfoldig og rummelig arbejdsplads, hvor der er plads til forskellighed. Vi har medarbejdere fra forskellige lande og med forskellig baggrund og forudsætninger. 

Bæredygtighed – For at bidrage til at nedbringe CO2 køber vi kun strøm fra energiselskaber, som garanterer at deres strøm kommer fra vindmøller. Al den strøm, vi køber, er 100% fra danske vindmøller.  Samtidig er vi med til at reducere mængden af CO2 i atmosfæren svarende til den mængde strøm, vi bruger. Desuden er alle lyskilder vi anvender lavenergi LED-enheder.  

Digitale færdigheder – Vi arbejder hver dag på at levere de bedste digitale løsninger til vores kunder, som kan fremme deres produktivitet. Vi sigter efter at give vores medarbejdere mulighed for videreudvikling: Alle vores medarbejdere har adgang til kurser, som de frit kan bruge til at udvikle deres kompetencer. Desuden tilbyder vi regelmæssigt studerende og jobsøgende praktik og mulighed for erhvervserfaring. 

Cybersikkerhed – Vi arbejder udelukkende på Microsoft Cloud som er beskyttet af Microsoft Defender for Cloud. Desuden gør vi brug af Microsofts mange sikkerhedsværktøjer som MFA, AIP og ATP. 

Det stopper ikke her. Arbejdet fortsætter og vi er dedikeret til at finde andre måder, hvorpå vi kan bidrage til en bedre fremtid, blandt andet med kunstig intelligens AI fra Microsoft.