Microsoft PowerApps – App udvikling i Microsoft 365

Forretnings applikationer er praktiske og de bruges i stigende grad til at automatisere specifikke arbejdsopgaver og processer. Dog anser mange dem stadig som værende komplekse, tidskrævende og ikke mindst dyre at udvikle. Men det er ikke længere tilfældet.

Hvad er Microsoft PowerApps?

Microsoft PowerApps er en platform i Office 365, som giver dig og dine medarbejdere adgang til nem og hurtig applikationsudvikling til intern brug.

Sagt med andre ord Microsoft PowerApps platformen samler, henholdsvis app ide, app udvikling og publicering under ét.

Værdien af Microsoft PowerApps

Med Microsoft PowerApps kan du hente og samle data fra eksempelvis forskellige databaser eller en simpel tabel fra et regneark og omdanne disse data til en brugervenlig app, som endda også er både mobil- og webvenlige. Kodning og ekspertise er ikke nødvendig!

Ved hjælp af en brugervenlig brugerflade og en simpel drag and drop funktion eller ved at bruge en af de mange forud byggede skabeloner, er du hurtigt i gang med at udvikle din egen app.

Der er også taget højde for, at nutidens apps ikke udelukkende består af data. Derfor kan du også tilføje andre elementer: Diagrammer, kort og videoer, samt oprette forbindelse til en række skytjenester, såsom Google, Adobe, Salesforce og Dropbox via links og gøre dem til en del af din app.

I dag findes der ikke kun ét, men derimod flere operativsystemer. En fordel er, at alle apps som du udvikler via Microsoft PowerApps automatisk tager højde for forskellene mellem disse operativsystemer. Det betyder, at du frit kan bruge dine nyudviklede apps på tværs af alle mobile platforme både Android, iOS, Windows samt enhver moderne webbrowser. Det gør dine apps mere brugbare og giver dig mindre besvær.

Med Microsoft PowerApps har du ikke kun mulighed for at udvikle en app du kan også straks komme i gang med at bruge den. Når din app er færdig og klar, kan du nemlig med få klik publicere den, samt dele den med resten af resten af din virksomhed, så de også får glæde af den.

Hvad kan vi gøre for dig?

Hos 24Support hjælper vi gerne dig og din virksomhed i gang med Microsoft PowerApps. Via holdbaseret firmaspecifik undervisning lærer I bl.a., hvordan I bedst bruger Microsoft PowerApps til at understøtte jeres daglige arbejde, og hvordan I og udvikler jeres egne apps.

Kontakt os i dag, hvis du vil vide mere, eller lad os få en snak om hvordan vi kan levere den Microsoft PowerApps konsulentstøtte eller onsite undervisning som din virksomhed ønsker.