Microsoft Stream ny udgave

Videotjenesten Stream i Microsoft 365, der giver dig mulighed for sikkert at uploade, se, organisere og dele videoer er tilgængelig i en ny udgave – Stream on SharePoint. 

Den gamle udgave af Stream også kaldet Microsoft Stream Classic udgår den 15. februar 2024. 

Microsoft Stream on SharePoint giver dig en masse nye funktioner og muligheder indenfor video:  

Videoer afspilles nu direkte i mange Microsoft 365-apps, f.eks. Microsoft Teams, Yammer, Microsoft Viva, SharePoint og office.com.  

Når du åbner en video afspilles den i Stream-webappen med forbedret afspilning, der inkluderer bl.a. transskriptioner, billedtekster, kapitler, deling, undertrykkelse af baggrundsstøj.  

Du kan tilføje kommentarer med @-omtaler til videoerne, ligesom du kan det i Word, Excel og PowerPoint. Stream-webappen giver dig mulighed for at uploade, downloade, dele, få indlejrede koder, flytte eller kopiere videoer.  

Du kan optage dig selv, din skærm eller begge dele på samme tid. 

Du kan måle engagementet og effektiviteten af ​​dit videoindhold, du kan bl.a. se på en samlet tendens af visninger og besøgende over tid eller se hvilken dele af en video der blev set mest.  

På startsiden for Stream i Office.com kan du hurtigt og nemt søge efter videoer, se mødeoptagelser, se anbefalede eller delte videoer, se de videoer du selv har lavet og optage eller uploade en ny video.   

Men der sker også ændringer, som er værd at lægge mærke til:

Du gemmer ikke længere din organisations videoer i en central portal, de gemmes i stedet hvor som helst i SharePoint efter eget ønske.  

Du skal selv flytte dit videoindhold fra det gamle Stream Classic, før det forsvinder over til det nye Stream on SharePoint. DET SKER IKKE AUTOMATISK. 

Microsoft har oprettet et migreringsværktøj, som kan bruges netop til dette formål, du finder det i Stream Administration. 

Ønsker du hjælp til at flytte fra Microsoft Stream Classic til Streamon SharePoint? Så tøv ikke med at kontakte os. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *