Microsoft Surface – Computere & tablets fra Microsoft

En travl arbejdsdag kræver den rette maskine  

I en travl arbejdsdaghvor vi skal nå mange opgaver, og hvor vi i højere grad arbejder på farten, er det afgørende, at vi har den rette maskine, som der kan gøre det hele lidt nemmere. 

Det er her Microsofts serie af computere og tablets kommer ind i billedetDisse maskiner erinnovative, smarte og vejer næsten ingenting. Derfor passer en Surface maskine ned i de fleste taskerDe er nemme at have med på farten, uanset om du er i bil, til fods, eller med toget. Med en Surface maskine kan du arbejde, når du vil, og hvor du vil.

Sæt skub i produktiviteten med Microsoft 365 & Surface  

Produktiviteten kommer af, at hardware og software kommunikerer sammen.  Surface maskiner er software og hardware netop udviklet til at understøtte hinanden, og derved bliver der skabt en synlig værdi og synergieffekt, som gør det muligt for dig og dine kollegaer at arbejde mere effektivt For eksempel bliver effekten af cloud storage og samarbejdsværktøjer i Microsoft 365 maksimeret med en Surface maskine.

Adgangskoder er ikke længere de mest sikre 

Adgangskoder en velkendt og meget anvendt form for sikkerhed. Det er bl.a. måden, hvorpå vi bekræfter vores identitet, når vi logger ind på diverse maskiner. Men adgangskoder ikke er så sikre, som de kan virke, fordi i praksis bliver mængden af adgangskoder kun større, derudover kan adgangskoder kan være svære at huske og mange har tendens til at genbruge samme adgangskode eller endda skrive dem ned.  

Ingen adgangskode med Surface 

Alle Surface maskiner kommer med biometrisk ansigtsgenkendelsehvilket gør det muligt for dig at droppe den sædvanlige adgangskode. Ansigtsgenkendelsen bygger på den nyeste teknologi, som anvender biometrisk scanning af dit ansigt. Det betyder, at du nu kalogge ind på din Surface med dit ansigt.  

Denne loginmetode forhøjer sikkerheden, og gør selve loginprocessen mere effektiv. Du kan logge på langt hurtigere end du kan med en adgangskode takket være denne innovative teknologi. 

  styrket IT-sikkerhed  

Alle dele af en Surface-enhed vedligeholdes af Microsoft – lige fra den robuste firmware baseret på et UEFI med open source fra Microsoft og operativsystemet til cloud-administrationen. Det betyder, at i modsætning til andre enhedersom indeholder Microsoft software, men ikke er fra Microsoft (alle andre Windows 10-produkter)bliver alle lag opdateret på én og samme tid på en Surface. 

 Den samlede opdatering af Surface giver dig flere fordele: 

  • Du opnår en styrket IT-sikkerhed. Fordi alle lag er synkrone, og der er ingen svage led, som ikke er blevet opdateret.  
  • Du sparer masser af tid på vedligeholdelse og modning af drivere og firmware.

Hvad skal din maskine kunne?  

Surface kommer med features, der matcher din behov: et kompakt design, lang batterilevetid, god lyd og super kamera. På den måde kan du arbejde, hvor som helst og altid være klar til onlinemøder.

Surface, gør dig mere bæredygtig

Bæredygtighed kommer ikke af sig selv. Vi kan alle leve og handle mere bæredygtigt også når det gælder vores IT-udstyr.  

Med en Surface er du godt på vej, Microsoft har med Surface-serien introduceret flere initiativer, der har en positiv indvirkning på miljøet:  

  • Ingen plastic i produktindpakning  
  • 99 % af din maskine kan blive genanvendt  
  • ENERGY STAR ordningen er udgangspunkt for beregninger af energiforbrug  

Du behøver ikke at gå på kompromis

Når du vælger Surface, skal du ikke længere gå på kompromis med dine behov og ønsker, tværtimod, den kan opfylde de fleste af dine behov og mere til. Du kan tage den med på farten, den er praktisk, den understøtter alle nødvendige funktioner, den er hurtig, den har sikkerheden på plads og ikke mindst er den smart i udseendet. Den vil gøre din arbejdsdag langt mere praktisk og effektiv.

Hvorfor vente?  en gratis introduktion til  Microsoft Surface  

r du og overvejer Microsoft Surface, så er vi klar til at hjælpe, Vi giver gerne en gratis introduktion til Surface. Så du kan se og mærke, hvordan den kan gøre en forskel for dig i din travle arbejdsdag.