Microsoft Teams genveje

I disse tider arbejder mange stadig hjemmefra via Microsoft Teams. Derfor har vi udvalgt vores 5  mest nyttige genvejstaster til Teams som vi gerne vil deleså de også kan være med til at effektivisere din måde at arbejde og ikke mindst spare dig tid. 

ÅBEN SØGNING

Når du har flere chats kørende og taler med flere personer i forskellige Teams-kanaler, er det ikke altid nemt at finde en bestemt beskedHer kan du med fordel bruge søgefunktionen. For at åbne søgemenuen, og finde det du søger, skal du trykke på (Ctrl + E)(på dit Windows-tastatur). 

SLÅ LYDEN FRA

Vi ved, at når du arbejder hjemmefra, så kan baggrundsstøj i form af børn, der græder, eller hunden, der gør, være svær at undgå. De kære børn og husdyr tænker ikke over, at du er midt i et møde. Brug (Ctrl + Shift + M) til at slå lyden fra (mute). Det vil hjælpe både dig og dine kolleger. 

SIG DET MED EMOJIS

Nogle gange er velkendte udtryk stærkere end ord. Hvis du ikke kan finde den rigtige emoji i emoji-biblioteket, som er placeret under beskedfeltet, så får du er her en genvej til at få fat på flere!Skriv et kolon “:” efterfulgt af et ord (f.eks. :mennesker eller :bil). Så har du flere emojis at vælge imellem. 

VEDHÆFT EN FIL

Når vi kommunikerer via Teams, så handler det ikke kun om chatbeskeder og videomøder. Filer/dokumenter er også en vigtig del, du kan hurtigt vedhæfte filer fra din computer eller OneDrive i en chat og dele den med en hel kanal ved hjælp af genvejstasten (Ctrl + O).  

START EN CHAT

Hvis du hurtigt vil starte en ny chat, skal du bruge genvejen(Ctrl + Skift + C), så er du i gang. 

AFVIS ET INDGÅENDE OPKALD 

Hvis du er midt i en vigtig opgave som kræver fuld fokus, eller har du bare hænderne fulde og ikke kan tale, så kan du trykke  (Ctrl + Skift + D), og afvise opkaldet. 

SE ALLE GENVEJE

Søger du en genvej, som vi ikke har nævnt her, så kan du se alle tastaturgenveje i Microsoft Teams ved at trykke på (Ctrl +. ”punktum”), eller klikke på din profil i øverste højre hjørne og vælge ”Tastaturgenveje. 

Har du brug for at komme i gang med Teams, så spørg os. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *