Microsoft Teams – Samarbejde i Microsoft 365

Hvad er Microsoft Teams?

Microsoft Teams er en onlineplatform i Microsoft 365, som har stort set alt, hvad du behøver, når du og dine medarbejdere skal samarbejde og kommunikere.

Microsoft Teams gør det både muligt og enkelt at organisere jer, føre samtaler, planlægge og afholde videomøder samt dele indhold. Desuden er Office programmer som Planner, OneDrive, Office webapps og tredjepartprogrammer (bl.a. Evernote LinkedIn) integreret i Microsoft Teams. De kan altså alle åbnes og bruges direkte fra Microsoft Teams.

Værdien af Microsoft Teams

Teamwork og kommunikation er ikke længere spredt, men derimod samlet ét sted. I kan danne en arbejdsgruppe og oprette et fælles forum, som vedrører specifikke emner eller projekter – og til hver en tid tilføje undergrupper, hvis der er behov for det.

I kan holde møde eller kommunikere med hinanden på kryds og tværs, enten ved hjælp af tekst, chat, tale eller video. Det gælder uanset om I sidder på samme rum eller arbejder eksternt. Kommunikationen der finder sted i Microsoft Teams foregår i tråde, hvilket gør det nemt og overskueligt for alle i gruppen at følge med. Derudover er det er muligt at fastlåse vigtige elementer. Det betyder både, at ingen vigtigt information går tabt og bedre gennemsigtighed.

Vigtige filer og information kan nemt uploades, deles og gøres tilgængelige. Når en gruppe dannes i Microsoft Teams bliver der samtidig oprettet et SharePoint bibliotek, en OneDrive mappe og en OneNote fil, som hele gruppen har adgang til, I skal aldrig mere bruge tid på at lede efter et vigtigt dokument. Når en person forlader gruppen, bliver adgangen fjernet helt automatisk.

Det er tilmed muligt at se, redigere og samarbejde om et dokument, der er uploadet til Microsoft Teams, uden først at starte Teams for derefter at åbne Word, Excel og PowerPoint. Når der bliver foretaget ændringer bliver disse automatisk opdateret, så den seneste version altid er klar.

Hvad kan vi gøre for dig?

24Support kan hjælpe din virksomhed, med at få mest ud Microsoft Teams. Vi tilbyder holdbaseret firmaspecifik undervisning i brugen af Microsoft Teams. Du lærer, hvordan Microsoft Teams bliver en fast del af netop din virksomhed, og bliver klædt på til, hvordan du og dine medarbejdere selv kan arbejde videre med denne flexible platform.

Kontakt os i dag, hvis du vil vide mere, eller lad os få en snak om hvordan vi kan levere den Microsoft Teams konsulentstøtte eller onsite undervisning som din virksomhed har behov for.

Vi har også lavet en e-bog om Microsoft Teams. Du kan se og læse den – lige her.