Hvad er Microsoft 365

Office 365 er magen til Microsoft Officepakken ift. den måde, du arbejder på i dag – men bare bedre

Med Microsoft 365 har din virksomhed en platform, hvor alle de vigtigste og mest anerkendte værktøjer til opgaveløsning, samarbejde og kommunikation er samlet. Om du skal oprette dokumenter og præsentationer, designe database-apps eller bevare kontakten via e-mail eller videokonferencer, forenkler Microsoft 365 dine arbejdsprocesser både i online og i offline mode.

Her får du den velkendte brugergrænseflade og styrken i Office sammen med skyens fleksibilitet. Da Microsoft 365 er en abonnementsløsning får du automatisk adgang til opdateret funktionalitet uden at skulle betale ekstra. Eftersom Microsoft 365 er placeret i skyen (cloud), kan du få adgang til dine programmer og filer fra stort set alle steder – pc, Mac og tablet – og de er altid opdateret.

Du kan også redigere dine filer, sende mail eller dele filer til andre fra din udvalgte enhed. Desuden kan du fx invitere til /deltage i et onlinemøde med op til 1000 deltagere via Microsoft Teams.

Hvad indeholder Microsoft 365?

Microsoft 365 er en samlet løsning, hvor alle produkterne er integrerede og alle i nyeste version. Der findes forskellige Microsoft 365 pakker som er opbygget efter jeres behov, og hvis I også har brug for den traditionelle Office Pro Plus (Word, Excel, PowerPoint m.m.), kan det til vælges i nogle af pakkerne. Produkterne som er med i alle pakkerne er Exchange Online, SharePoint Online, Online, Office Online samt OneDrive for Business.

Microsoft Office

Med Office pakken får du de mest anerkendte og brugervenlige værktøjer til opgaveløsning, databehandling, projektstyring, samarbejde og fildeling – blandt andet Word, Excel, PowerPoint, Outlook og OneNote. Kombiner Microsoft 365 med Office pakken og få en komplet, velkendt og brugervenlig løsning til samarbejde og produktivitet.

Systemkrav til Microsoft 365

Microsoft 365 kræver mindst Windows 10, eller Mac OS X 10.10.

Fordele ved Microsoft 365

Microsoft 365 er en helt ny måde at tænke IT på. Her er nogle eksempler på de mange fordele:

Betal kun for det du bruger – til en fast lav pris pr. bruger pr. måned

Du skal ikke længere investere i Microsoft licenser og opgraderinger, men vælger den eller de brugertype(r), der passer til dine behov, og betaler en fast pris pr. bruger pr. måned. Når I bliver flere ansatte, køber I blot det antal ekstra brugere, der skal til. Bliver I færre, kan antallet af brugere reduceres.

Du sparer omkostninger til nye servere og vedligeholdelse

Når du vælger Microsoft 365, afvikles alle Office programmer, services og deling af filer i Microsofts datacenter. Du skal ikke længere bruge penge på at vedligeholde egne servere. Eventuel investering i ny eller supplerende serverkapacitet til dine systemer vil som konsekvens heraf måske kunne undgås eller udskydes, da Office 365 frigiver kapacitet på nuværende servere.

Du giver dine medarbejdere og kunder helt nye muligheder

Det helt unikke Teams system i Microsoft 365 giver mulighed for at sende hurtige beskeder og holde videomøder og -konferencer med op til 1000 deltagere. Du har mulighed for at dele dokumenter med dine kunder og kontakter via et ekstranet, for eksempel fakturaer og dokumentation.

Du giver dine medarbejdere de bedste værktøjer

Brugere af Microsoft 365 arbejder altid på de nyeste versioner af Office pakken, der opdateres automatisk, så snart nye versioner er frigivet – uden omkostningerne for dig. Og du anvender de nyeste services, for eksempel SharePoint til intranet og fildeling, Microsoft Teams til videomøder og Exchange/Outlook til fælles post og kalender.

Sikkerheden er i top

Sikkerheden i Microsoft 365 er i top på grund af den effektive drift i datacenteret hvor Microsoft garanterer 99,9% oppetidsgaranti. Der findes tillige revisorerklæringer for sikkerhedprocedurer, backup, kryptering af kommunikation samt fuld antivirus og antispam.

Arbejde på farten

Din cloud løsning gør dig og dine medarbejdere mobile med understøttelse af flere arbejdsredsakber.