Om 24Support

24Supports vision

Vores fælles værdier hos 24Support er at være rummelige, ambitiøse og attraktive. Det gælder både for medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere. Vi ønsker at bidrage til den grønne omstilling ved at migrere virksomheders IT-løsninger til en Cloud baseret løsning. Samtidig arbejder vi på at omsætte brugen af data til mere digitaliserede løsninger, hvor sikker og hurtig adgang til data er i fokus. Med 24Support som din IT partner kan vi gøre alt dette muligt. 

24Support er en pålidelig og professionel samarbejdspartner at have med i dine overvejelser, både når det handler om at bringe din virksomhed til The Cloud samt andre IT-løsninger.

Vores formål

24Support er dedikeret til at hjælpe virksomheder med migrering til The Cloud samt andre IT-løsninger, der skaber værdi. Selvom migrering til The Cloud og Microsoft 365 ikke er rocket science, er der dog en del både strategiske og tekniske beslutninger der skal foretages.

Det afhænger alt sammen af omfanget af migreringen, antallet af brugere, størrelsen af mailboksene og hvor store datamængder, der skal flyttes. Det er også meget vigtigt at være opmærksom på samspillet med evt. tredjepartsprodukter, i den forbindelse om I ønsker en hybridløsning. Det vil sige, at nogle produkter er placeret i The Cloud, mens andre er placeret lokalt.

24Support har den erfaring og ekspertise der skal til for at foretage migreringen til Microsoft 365 professionelt og gnidningsfrit. Mere end halvdelen af arbejdet er de overvejelser og beslutninger, der foretages inden den tekniske del af processen starter.

Lad 24Support hjælpe jer med samtlige faser af migreringsprocessen lige fra de strategiske overvejelser til den afsluttede uddannelse af administratorer og slutbrugere og den efterfølgende support.