Keen Johannessen
IT-konsulent

Keen har over 20 års erfaring med IT-løsninger. Primært Microsoft, herunder SharePoint løsninger, Power Platforms, IT-sikkerhed og meget mere. Han underviser også i diverse Microsoft miljøer. Er ydermere en habil golfspiller og nyder gerne et godt glas Californisk Pinot Noir.

Allan Hjoerdrup
IT-specialist

Allan har over 15 års erfaring med IT-teknik. Han er virksomhedens IT-Tekniker og yder support til alle vores kunder, når der er behov for det. Er samtidig en dygtig skytte og er også skydeinstruktør. Holder meget af sine hunde, som han også bruger til jagt.

Helmer Siim
Salgsdirktør

Helmer er uddannet magister i idéhistorie med speciale i erkendelses- og videnskabsteori. Har tidligere undervist på Aarhus Universitet i disse discipliner. Han har haft flere lederjobs inden for IT-Branchen. Han er vores filosof og er altid god for en (fyldig) fortælling, og nyder gerne et godt glas rødvin.

Faiza El Hassani
Marketing

Faiza er uddannet Cand. Ling. Merc. Og har over 10 års erfaring med marketing og kommunikation. Kan godt lide at læse bøger og bager ofte lækre kager.

 

 

Kim Dandanel Overby
CEO/Dirktør

Kim har over 20 års ledelseserfaring og har tidligere arbejdet med nogle af de største mærker i bilbranchen. Han har fokus på kunder og medarbejdere, og er pragmatisk anlagt. Holder meget af Italien og elsker Italiensk mad.