Sammen med 24Support bidrager du til den bæredygtige udvikling

BÆREDYGTIGHED SKER VIA SKYEN 

Bæredygtighed kommer ikke af sig selv. Det er derimod et fælles ansvar som vi alle må tage del i og handle efter. 

Faktum er, at vi er afhængige af IT både når det gælder drift og udstyr, men brugen af IT står faktisk for en markant andel af det globale CO2-udslip, ved hjælp af en mere energieffektiv it-drift er det dog muligt at forbedre denne negative udvikling væsentligt.   

Vejen til energieffektiv it-drift er gennem cloud computing (Skyen). Det betyder, at der er store CO2-besparelser at hente, når vi bruger computerprogrammer på nettet i stedet for at installere dem lokalt. Det skyldes, blandt andet store mængder, CO2-udslip som aktive servere forudsager.  

 VI VISER VEJ TIL SKYEN 

Vi hjælper dig med at skifte de lokale servere ud med mere miljøvenlige servere og computerprogrammer i SkyenSom kunde hos 24Support, er du således også med til at bidrage til bæredygtig udvikling og ikke mindst reducering af vores fælles CO2-udslip og sikre en grønnere fremtid for os alle. 

Derudover står vi klar til at sikre, at det hele fungerer, når du har fundet dig til rette i Skyen. 

VI GIVER DIG FLERE MULIGHEDER

Hos os har du bl.a. mulighed for at vælge en supportaftale til en fast pris pr. måned. Den sørger for, at du er dækket ind og får løbende vedligeholdelse, service og support, eller du kan vælge at bestille en IT-konsulent, når behovet opstår.  

Er du klar til at samarbejde med os om en grønnere og mere bæredygtig fremtid? 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *