Sikkerhed

Sikkerhed – er en nødvendighed

It-trusler og cyberkriminalitet er et stadigt voksende problem. Angreb bliver både hyppigere og mere sofistikerede. Det gælder derfor om at have den rette beskyttelse, der kan beskytte din virksomhed imod uvedkommende.

Dog har måden, hvorpå̊ virksomhederne vælger at håndtere dette problem ændret sig. På grund af manglende interne ressourcer vælger flere virksomheder at alliere sig med en IT-partner, som kan give dem en komplet pakke, når det gælder IT-sikkerhed. De efterspørger en løsning, hvor de betaler en fast pris pr. bruger, pr. måned, og på den måde være fuldt dækket ind.

Og det er netop det, vi kan levere hos 24Support.

24Support – sikkerhed og service under ét

Med vores solide erfaring inden for sikkerhedsløsninger hjælper vi dig med at analysere og vurdere det nuværende sikkerhedsniveau i din virksomhed, så du får du klart billede som fortæller, om du er beskyttet på den mest optimale måde, og hvorvidt der er plads til forbedring.

Vi installerer og implementerer en vifte af relevante sikkerhedstiltag, der giver øjeblikkelig virkning og opfylder din virksomheds behov for sikkerhed. Det kan være alt lige fra e-mail kryptering til antivirus.

Derudover sørger vi for overvågning af dit netværk 24/7, og vi kommer selvfølgelig og hjælper, når der er brug for det. Det hele til en fast, rimelig og overkommelig pris pr. bruger pr. måned.

Med udgangspunkt i Microsoft 365 omfatter vores sikkerhedstiltag følgende:

  • Secure Score analyserer og vurderer din nuværende sikkerhedsopsætning ud fra aktivitet og valgte indstillinger.
  • Azure Information Protection (AIP) vedvarende beskyttelse af følsomme data. Lige fra de bliver skabt, er i bevægelse, er i brug samt bliver gemt.
  • Advanced Threat Protection (ATP) beskyttelse imod emails, som indeholder farlige links og vedhæftede filer, før de har mulighed for at få adgang til vigtige data.
  • Windows 10 Enterprise en sikkerhedsløsning i skyen, der beskytter både data, mobile enheder og din identitet – uden at være afhængig af en separat antivirus-løsning.

Skal din virksomhed have en sikkerhedsløsning?