Slutningen nærmer sig for Skype

SKYPE ER FORBI

Der var en gang, hvor Skype for Business Online dominerede. Det var en populær og velkendt kommunikationsplatform blandt virksomheder, men den tid er for længst forbi. Siden Microsoft Teams blev lanceret tilbage 2017, er det gået stærkt. Teams er blevet et af de mest brugte samarbejds- og kommunikationsplatforme og har taget over.  

FARVEL SKYPE  

Microsoft har tidligere meddelt, at Skype for Business ville blive udfaset, nu er tiden næsten inde til at tage definitivt afsked med Skype for Business Online. Efter den 31. juli 2021 i år bliver Skype for Business Online officielt lagt i graven, og platformen kan ikke længere bruges. 

Microsoft vil fortsætte med at understøtte Skype for Business Online, indtil den er udfaset, men der vil ikke længere være opdateringer eller softwarerettelser til platformen. 

TID TIL TEAMS

At flytte virksomhedens kommunikation til Teams, er således den bedste forudsætning for, at den aktivitet, som i dag foregår via Skype for Business Online også kan foregå i fremtidenTeams indeholder nemlig de funktioner, som du kender fra Skype for Business Online og mere til. 

Du og resten af din virksomhed kan opretholde produktiviteten og fortsætte med kommunikere og samarbejde som I er vant til.   

Er din virksomhed endnu ikke kommet i gang med at bruge Teams?  Så kan vi hjælpe dig og dine medarbejdere med at udforske Teams og i hvert fald finde ud af, hvad Teams kan byde på. 

Er din virksomhed klar til at overflytte , så hjælper vi også gerne med det. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *