Tips til at arbejde smartere i Outlook

Outlook er for de fleste et vigtigt værktøj. Dehjælper os med at holde styr på både e-mails, kalender og opgaver. Til gengæld er der ikke mange, som kender de smarte ting Outlook også har at byde på. Disse enkle tips kan spare dig tid, og endda hjælpe dig med at arbejde mere effektivt 

TIP NR. 1: SLIP FOR AT INDTASTE DET SAMME IGEN OG IGEN 

Hvis du gang på gang bruger/skriver den samme tekst, så kan du i stedet gemme den pågældende tekst som en “hurtig del”og derved nemt indsætte den i dine e-mails, når du har brug for det. 

SÅDAN GØR DU: 

Marker teksten i e-malvinduet. Klik ”Indsæt, vælg Tekst, vælg Genvejselementer“, og vælg “Gem markering i galleri over hurtige dele.”. Klik ”Ok”.

Fremover, når du begynder at skrive den samme tekst, vil den gemte tekst poppe op som et forslag, og du kan indsætte teksten ved at trykke på “Enter”Du kan også vælge din tekst med musen ved hjælp af rullemenuen “Hurtige dele”. 

TIP NR. 2: IGNORÉR OG BLIV IKKE FORSTYRRET  

Bliver du forstyrret af e-mail beskeder, som du egentlig ikke er interesseret i, eller som ikke er relevant for dig? 

I stedet for at slette hver enkelt e-mail i tråden, når de lander i din indbakke, så kan du bruge ”Ignorér” knappen til automatisk at slette en tråd med e-mail beskeder, samt alle nye e-mail beskeder, (som er en del af den pågældende tråd), som du modtager på et senere tidspunkt. 

 SÅDAN GØR DU: 

Højreklik på den tråd/samtale, som du vil ignorere, og vælg ”Ignorér”. 

TIP NR. 3: MIS IKKE EN VIGTIG E-MAIL 

Du sidder måske og venter på en vigtig mail fra en kunde eller en presserende opgave fra din chef.  Men du har ikke tid til at sidde og stirre på din Outlook indbakke.

Brug i stedet Outlooks påmindelser, så får du besked, så snart du modtager en e-mail. 
Påmindelsen vises også, når du arbejder i et andet program. 

SÅDAN GØR DU: 

Vælg Filer”,Indstillinger, ”Mail. Under Modtagelse af meddelelse skal du markere afkrydsningsfeltet ”Vis en skrivebordsbesked. KlikOK. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *