WiFi-netværk

Få driftssikkert Wi-Fi med høj sikkerhed og simpel brugerstyring

Vi tilbyder en unik løsning til opsætning af pålideligt, robust og fleksibelt WiFi-netværk til en særdeles attraktiv pris.

Yderst brugervenlig administration – til dig og dine brugere

Løsningen indebærer individuelle tidsbestemte koder til brugerne og kan anvendes af alle enheder med trådløst netkort – mobiltelefon, tablets, printer, kamera, PC osv. Wi-Fi-netværket styres enkelt og brugervenligt fra en enkelt hjemmeside, som er indbygget i systemet og kan endda administreres, både når du er hjemme eller på farten.

Hele systemet kan skaleres efter behov – fra ganske få, og op til mange tusinde brugere. Den centrale styring giver et fuldstændigt overblik over antallet af brugere på nettet, samt data-trafik. Løsningen indebærer som en vigtig facilitet fuld logning af brugeren uden ekstra omkostninger! Løsningen er uhyre fleksibel og skræddersyet til hver enkelt kunde.

Høj sikkerhed

Netværket er stabilt overfor vind og vejrforhold, på grund af de gennemtestede elementer af høj kvalitet. System Backup sørger for hurtig genetablering, hvis systemet beskadiges ved uheld, tyveri mv. I alle udendørs set-ups indgår lynafledning af kabler og antenner i prisen.

Unik branding

Løsningen indeholder mulighed for en unik branding via visitkort, der uddeles til brugeren med koder. Bemærk, at brugeren derudover ved indtastning af den uddelte kode kan ledes hen til en

forudbestemt hjemmeside eller en anden side, der giver brandingværdi for dig, f.eks. ugens tilbud eller en arrangementskalender.

Fornuftig pris

Vi er eksperter i at udnytte de eksisterende net og kørende installationer, så I kan spare rigtig mange penge ved at undgå overflødige og dyre nyanskaffelser. Løsningen er licensfri, da den er lavet på Open Source-software. Derved sparer du tusinder af kroner over mange år.

Det næste skridt

Lad vores seniorkonsulent komme ud til dig og undersøge terrænets struktur, de relevante bygninger og eksisterende installationer, samt give dig den mest optimale løsning baseret på vores unikke erfaring og kendskab til de mange faldgruber og finesser, der er ved udarbejdelse af et Wi-Fi netværk.