Sådan får du filer leveret i OneDrive

Bruger du din e-mail indbakke, når du  skal indsamle flere filer fra forskellige personer?

 

❌Det kræver både tid og kræfter

❌Det fremmer hverken produktivitet eller overblik.

Her er en nemmere og mere praktisk  måde at indsamle filer og dokumenter på.

✅Med funktionen ”Anmod om filer” i OneDrive for Business kan du oprette en anmodning om filer og dokumenter (i form af et link), og på den måde få andre til at uploade filer/dokumenter, som du har brug for –  (også personer, som ikke har en OneDrive-konto). Personer, der besvarer din anmodning, kan kun sende filer. De kan hverken se eller foretage ændringer i din OneDrive. Og alle filer og dokumenter bliver samlet ét sted.

 

Sådan gør du:

👉Åben OneDrive.

👉Opret en mappe, hvor modtageren skal uploade filer, ved at vælge ”New/ny”  i menuen øverst > ”Folder”, eller vælg en eksisterende mappe, du vil bruge som destination for de filer, du vil anmode om, (mappen hvor filerne skal ligge).

👉Klik på ”Anmod om filer” på menulinjen øverst.

👉Navngiv din anmodning,  inden du sender den afsted så modtageren ved, hvad det drejer sig om, og hvilke filer du anmoder om. Når du er klar tryk på ”Næste.”

👉Vælg modtager (e) af din anmodning Nu kan du indtaste e-mail adressen på den modtager, som du ønsker skal uploade filer til dig.

👉Du kan også tilføje en kort meddelelse, hvis du ønsker. Tryk på ”Udfør”, når du er klar.

👉Når de pågældende filer/dokumenter som du anmoder om er uploadet, modtager du en e-mail, der gør dig opmærksom på dette.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *