Copilot i Outlook

Hej..
jeg er din AI-assistent. Jeg har kontor i Outlook, og jeg kan klare flere opgaver for dig:

Opret kladde med Copilot: Jeg hjælper dig med nemt at udarbejde e-mails fra et prompt. Du kommer i gang ved at klikke på “Ny e-mail” eller svare på en e-mail> Copilot-ikonet på menubåndet  øverst>”Opret kladde med Copilot.”
Skriv i meddelelsesfeltet, hvad du ønsker, at e-mailen skal handle om og relevant information, som du ønsker, jeg skal inkludere. Så går jeg i gang!
Når jeg kommer med mit svar, har du flere muligheder: Du kan foretage yderligere ændringer i e-mail-teksten selv, eller du kan bruge promptboksen til at bede mig om at omformulere teksten for dig med yderligere oplysninger.
Du kan vælge “Gendan”, så skriver jeg en ny e-mail baseret på dit første input. Du kan vælge “Kassér” for at starte forfra eller “Behold”, for at beholde udkastet til e-mailen.

Coaching af Copilot: Jeg hjælper dig med hurtigt at redigere dine e-mails. Jeg er et ekstra sæt øjne som sikrer, at du kommunikerer og skriver optimalt.
Åbn en eksisterende e-mail eller kladde, som du ønsker at redigere. Vælg Copilotikonet >” Coaching af Copilot “
Vent på, at jeg færdiggør min analyse, og overvej derefter mit forslag til redigering af din e-mail.

Opsummering med Copilot: Når du sidder med en meget aktiv tråd med flere svar, hjælper jeg dig med at huske, hvad der blev sagt og aftalt.  Så du bliver opdateret på få minutter og slipper for at skulle gå tilbage og begynde at læse.
Åbn en e-mail-eller e-mail tråd. Så opretter jeg hurtigt en oversigt over din e-mail eller e-mail tråd. Jeg påpeger også, hvor jeg har fået oplysningerne fra, så du kan hente flere detaljer, hvis det er nødvendigt.

Vi ses i Outlook!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *