OneDrive er flyttet ind hos Teams. Hvad betyder det for dig?

Først og fremmest betyder det, at du kan uploade, få adgang til og dele filer, der er gemt på Microsoft OneDrive, direkte fra din Microsoft Teams-chat eller -kanal. 

Men det er ikke det hele, med sammen flytningen af OneDrive og Teams medfølger også andre fordele: 

🎟️Hurtig adgang: Du skal ikke længere skifte mellem Teams og OneDrive for at dele filer eller samarbejde om dokumenter. Det kan gøres direkte fra Teams, og du sparer tid på at skifte mellem programmer. 

🛗Samarbejde i realtid: tilsammen giver Teams og OneDrive dig mulighed for samarbejde i realtid om filer. Du og dine kollegaer kan arbejde samtidig på et dokument med ændringer, der opdateres live, hvilket øger produktiviteten og sparer dig både tid og kræfter. 

🔒Adgangskontrol: Filer der deles fra OneDrive i Teams er omfattet af de oprindelige adgangstilladelser. Det betyder, at du bevarer kontrollen over, hvem der kan se eller redigere dine filer,  

👏Nem deling af filer: Du kan hurtigt og nemt vedhæfte filer til en Teams-chat eller -kanal. Og alle med de relevante tilladelser har adgang til filerne med det samme. 

Tilgængelighed: Fordi OneDrive gemmer filer i skyen, så er filerne tilgængelige hvor som helst og når som helst. Dette er især praktisk for eksterne teams, eller hvis du har brug for at få adgang til en fil fra en anden enhed. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *