SharePoint – Et samlingspunkt

SharePoint er hjertet i firmaers websites, intranet og extranet. Vi leverer konsulent-hjælpen.

SharePoint er et CMS-system, der benyttes til websites, intranet og extranet. Du og dine medarbejdere kan bruge systemet til at konfigurere websteder til samarbejde, hvor det er enkelt at dele oplysninger med andre, administrere dokumenter i alle faser af udviklingen, og dermed give virksomheden bedre muligheder for at træffe de rigtige beslutninger.

SharePoint er et vigtigt redskab til samarbejde, koordinering og systematisering af enhver form for vidensudvikling i virksomheden.

24Support har indgående erfaring som B2B-konsulent og tilbyder også et tilpasset kursus i systemet ud fra jeres situation, branche og behov. Læs mere om vores SharePoint-kurser her.

Produkter og -teknologier omfatter følgende:

  • SharePoint Server (On-Premise)
  • SharePoint Online
  • SharePoint Server 2016 og 2019

Funktionerne hjælper din virksomhed til at reagere hurtigt på skiftende virksomhedsbehov. Dine medarbejdere kan dele idéer og viden, oprette brugerdefinerede løsninger til specifikke behov, finde de relevante virksomhedsoplysninger og dermed træffe bedre beslutninger. Få reduceret omkostningerne til træning og drift, samt gør vedligeholdelse langt nemmere, hvorved der kan frigøres ressourcer til andre virksomhedsprioriteter.

Effektive medarbejdere og høj produktivitet

SharePoint hjælper som konsulent dine medarbejdere til at blive mere produktive. Med løsningen får de den velkendte Microsoft Office-oplevelse, så de hurtigt og let kan få adgang til de virksomhedsoplysninger, de har brug for til at udføre deres arbejde. Book eventuelt et kursus for at få medarbejderne oplært i nye rutiner og muligheder med softwaren.

Reducerer omkostninger med en samlet infrastruktur

Med programmet fra Microsoft kan du reducere omkostningerne ved at konsolidere intranet-, extranet- og internetsteder på samme platform – On Premise eller endnu mere optimalt i skyen. Ved at samle infrastruktur bliver jeres IT mere simpel. Og mere effektiv i længden.

Hurtige og robuste løsninger, der opfylder dine forretningsbehov

SharePoint giver dig det bedste af begge verdener: Standardprogrammer og en platform til brugerdefinerede løsninger. Du kan bruge funktionerne, sådan som de er, eller du kan hurtigt oprette sikre og brugervenlige løsninger, der opfylder specifikke forretningsmæssige behov, når de opstår. Her går robusthed og standardisering hånd i hånd med fleksibilitet og kreative muligheder.

 

24Support som konsulent – Når kommunikation, viden og erfaring forenes

Vi leverer konsulent-ydelser inden for Microsoft-programmer til virksomheder af enhver størrelse, offentlige som private. Vi har et professionelt team af SharePointspecialister, der arbejder dedikeret med de mange muligheder, som systemet rummer, og deres viden og mangeårige erfaring gør dem i stand til at levere de bedste løsninger til dig, hvad enten det gælder intranet-, extranet-, webløsninger eller “blot” et kursus til medarbejderne.