Caembell El-anlæg ApS er el-installatør virksomhed og samarbejdspartner indenfor el med over 100 års erfaring. Vores ca. 35 medarbejdere udfører el løsninger for erhvervslivet, boligforeninger, det offentlige og for private.

Vi har stor erfaring inden for el-branchen, vi spænder bredt og udfører det meste. Vi går dog ikke ind i opgaver eller rådgivning uden at have de rette kompetencer. Du kan trygt overlade din el opgave til os. Kvalitet og ordentlighed er nøgleord i alt hvad vi gør.

I mange år har vi brugt 24Support til flere aspekter end vi oprindeligt havde troet. Vi udtrykker gerne vores tilfredshed med den IT-support vi har modtaget fra 24Support. Samarbejdet med jeres dedikerede team har været en faktor for vores virksomheds daglig drift.

Vi står over for en stadig digitaliserende verden, og jeres evne til at holde trit med vores teknologiske behov har været tilfredsstillende. Jeres proaktive tilgang til at løse potentielle IT-udfordringer har været medvirkende til at minimere nedetid og sikre kontinuerlig produktivitet. 24Supports team har vist ekspertise og forståelse for vores branchekrav.

Vi sætter stor pris på jeres hurtige reaktionstid, 24Support har været en fin IT-leverandør for Caembell El-anlæg ApS.

Tak til 24Support, for at være vores foretrukne IT-partner og for at levere en service, der lever op til forventningerne.