Hos Edelmann Kontorservice hjælper vi med professionel og serviceminded outsourcing af virksomheders kundeservice, herunder både fast reception & omstilling, e-kalenderbooking og flex-løsninger.

 

Med mange års erfaring varetager vi virksomheders kundeservice som var det vores egen og gennem gensidig tillid og et personlige kendskab sikrer vi den bedste kundeoplevelse.

 

Vores branche er kendetegnet ved blandt andet at håndtere mange telefonopkald og mødebookinger, flere IT-systemer og store mængder data. Vi går efter at levere den bedste kundeservice til vores kunder, og hertil er velfungerende IT afgørende.

 

Med ønsket om hurtigt at få løst pludselig opstået IT-problemer samt strømline og effektivisere vores IT-infrastruktur, besluttede vi at indgå et samarbejde med 24Support ApS.

Vi har fornøjelsen af at samarbejde med 24Support og har gjort det i flere år, og vi er meget tilfredse med den IT-support, vi modtager.

 

24Support forstår vores virksomheds behov og udfordringer og har leveret skræddersyede løsninger, der har forbedret vores IT-infrastruktur og arbejdsprocesser. Deres løsningsorienterede tilgang har afhjulpet uforudsete nedbrud og hjulpet os med at opretholde vores arbejde.

Deres team er venligt og imødekommende, og vi føler os trygge ved at vide, at vi kan regne med dem, når vi står over for IT-problemer eller har brug for IT-rådgivning.

 

Vi har stor gavn af vores kontinuerlige gode partnerskab med 24Support og vi ser frem til at fortsætte i mange år fremover. Vi kan varmt anbefale 24Support til alle virksomheder, der leder efter pålidelig IT-support.