Tina Ilsted startede virksomheden WithINTENT i 2019, som er et rådgivningsfirma der fokuserer på at fremme inkluderende ledelse og skabe Health High Performance i teams.  Tina tilbyder workshops omkring; Stress-mitigering, indre balance samt leders sparring og coaching. Der arbejdes aktivt med ESG som strategisk værktøj, med fokus på det værdiskabende S, med det formål at styrke organisationer og teams, samt skabe en sund og bæredygtig virksomhedskultur.

Inden for inkluderende ledelse, hjælper WithINTENT større organisationer og virksomheder med at forstå og integrere mangfoldigheden af de forskellige medarbejdersperspektiver og baggrunde, for derved skabe et mere inkluderende arbejdsmiljø, innovation og motivation.

”Vi arbejder også inden for Psykologisk sikkerhed, hvor vi hjælper med at opbygge et miljø, hvor medarbejdere føler sig trygge ved at dele deres tanker og ideer uden frygt for negative konsekvenser, for at alle talenterne kan komme i spil” udtaler Tina.

Da WithINTENT blev introduceret for 24Support, gjorde den professionelle tilgang og ekspertise, som teamet udviste, indtryk på Tina. Fra den første samtale og frem til implementeringen af løsningen var 24Support dedikeret og havde forståelse for vores unikke behov og leverede en skræddersyet IT-løsning.

Og Tina fortsætter ”Jeg er MEGET tilfreds med jeres IT-support – noget af det bedste jeg har gjort for mig selv i firma regi er at få en aftale med jer, det har ikke kun lettet min arbejdsdag, men fjernet en konstant usikkerhed omkring om mit IT-setup nu virker.”

Vores samarbejde med teamet fra 24Support er en værdifuld ressource for os, da vi nu er i stand til at fokusere på vores kerneforretning uden også at skulle tænke på, og ikke mindst bruge tid på, IT-problemer.