Briefing e-mail – kom godt i gang med arbejdet

Oplever du også, at du ikke altid har det fulde overblik over dine daglige gøremål og forpligtigelser? Orker du ikke at bruge værdifuld tid og energi på manuelt at gennemgå din kalender og e-mailpostkasse for at danne dig et overblik?

Briefing e-mail er en tjeneste, som hjælper dig med at genvinde kontrollen over din kalender og have øje for det, der er vigtigt at få gjort i løbet af din arbejdsdag. Du får tilsendt en e-mail, der gør dig opmærksom på og påpeger relevante punkter og gøremål som du bør tage hånd.

DET KAN BRIEFING E-MAIL GØRE FOR DIG

Tjenesten er enkel, men effektiv. Hver dag inden for de første to timer af din arbejdsdag modtager du en personlig såkaldt Briefing e-mail i din indbakke, den giver dig en oversigt over alle dine relevante møder, udestående aftaler og opfølgninger samt andre vigtige punkter/opgaver, såsom afventende svar på e-mails.

I forbindelse med de møder der vises i Briefing e-mailen, er der også links til eventuelle vedhæftede eller potentielt relaterede dokumenter, du kan åbne disse dokumenter direkte fra din Briefing e-mail og du slipper for at skulle søge efter dem.

Punkter/opgaver som har relation sig til et kommende møde vises meget passende, i sammenhæng med det pågældende møde. Alt sammen, så du kan forberede dig bedst muligt og intet bliver overset eller går i glemmebogen.

Udover at påminde dig om dagens vigtige gøremål, giver Briefing e-mailen dig samtidigt mulighed for at holde styr og effektivt prioritere dine opgaver. For hver opgave og dokument, der fremgår af e-mailen, kan du med et klik angive en form for status:

  • Du kan eksempelvis angive, at en opgave ikke er en, som du skal løse. På den måde vil den ikke optræde i dine fremtidige Briefing e-mails.
  • Du kan angive, at en opgave er udført.
  • Du kan angive, at du har gennemgået et dokument, eller at et dokument ikke er aktuelt.

Desuden får du forslag til såkaldt fokustid. Tid i løbet af din dag, hvor der hul kalenderen, og hvor du har mulighed for at afsætte tid til f.eks. forefaldende opgaver, planlægning eller noget helt tredje uden at blive forstyrret. For at give dig størst udbytte af din fokustid bliver notifikationer fra Microsoft Teams automatisk sat på pause inden for dette tidsrum.

De data og den information som du får via Briefing e-mailen er baseret på oplysninger, som du allerede har adgang til. Det vil sige oplysninger fra din egen Exchange Online postkasse og kalender. Briefing e-mail gør blot det hele mere overskueligt, ved at servere det for dig i en visuel e-mail.

DIN BRIEFING E-MAIL ER KUN TIL DIG

Formålet med Briefing e-mail er ikke at holde øje med din produktivitet. Din Briefing e-mail er personlig og privat, den er en hjælp til dig. Den bliver sendt direkte til dig i din postkasse ingen andre end dig, hverken en IT-administrator eller din overordnede har eller kan få adgang til den.

PRØV BRIEFING E-MAIL

I første omgang er Briefing e-mail tilgængelig for Microsoft 365 Enterprise brugere, som benytter Exchange Online på engelsk og Cortana i Windows 10.

Tjenesten koster ikke noget, og den er som udgangspunkt aktiveret. Du kan til enhver tid afmelde den via et afmeldingslink, som du finder i bunden af e-mailen eller ved at gå til https://briefing.microsoft.com. Så den er værd at afprøve.

God fornøjelse!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *