Prioritér medarbejdernes & din egen sikkerhed på arbejdspladsen

Hver dag møder medarbejdere ind på deres arbejdspladser med ét mål for øje: at arbejde sikkert og effektivt. Men som I ved, kan selv de mest velplanlagte dage pludselig tage en uventet drejning. Uheld og farlige situationer er en del af enhver arbejdsdag, uanset branchen, og de kan have store konsekvenser til følge lige fra omkostninger ved tabt produktivitet, til større arbejdspres for de øvrige tilstedeværende medarbejdere. Det er en udfordring der skal håndteres.

Med vores nye PowerApp kan du forhindre, at ulykker og nærved-hændelser bliver et stort problem for din virksomhed. Du kan tage hånd om dine medarbejderes og din egen sikkerhed på arbejdspladsen og gøre det nemt for dem at rapportere hændelser.

Du og dine medarbejdere kan vinke farvel til en langsomlig og besværlig indberetningsproces, der stjæler jeres værdifuld tid og kræver en masse papirarbejde og energi, og sige goddag til lynhurtig og effektiv rapportering.

App’en giver dine medarbejdere en enkel måde at indberette potentielle ulykker og nærved-hændelser, og i sidste ende få glæde af et sikkert, trygt og produktivt arbejdsmiljø, med færre risici og arbejdsulykker, direkte på deres smartphone.

Hvis man kommer ud for en ulykke, eller der sker en nærved-hændelse, så tager man et billede med sin smartphone, tilføje en kort beskrivelse og sender det afsted til rette person. På denne måde tager en indberetning få minutter i stedet for en evighed.

Her er nogle af de funktioner, der gør denne app til et uundværligt værktøj for enhver virksomhed, der prioriterer og tager hånd om medarbejderes sikkerhed:

✅ Brugervenlighed: Appen har et brugervenligt interface der er let at bruge.
✅ Nem registrering & rapportering: Med app’en kan medarbejdere spare tid og indberette potentielle ulykker og skader direkte fra deres mobile enhed., så de kan blive hurtigt og effektivt løst.
✅ Overblik & indsigt: Få overblik over farlige situationer og ulykker, hvilket giver ledelsen mulighed for løbende at analysere data for at forbedre sikkerheden.

Med denne app kan du sørge for, at sikkerhed i din virksomhed ikke kun er et ord, men derimod en sand prioritet.

Er du interesseret i at høre mere, så kontakt os i dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *