Virtuelle rum bliver en del af Teams

Hidtil har Teams møder været en todimensionel oplevelse med lyd, men i januar 2024 bliver det mere levende, tredimensionelt (3D) og ikke mindst virtuelt at holde/deltage i møder via Microsoft Teams. 

Virtuelle rum, digitale 3D-rum i Microsoft Teams, giver dig nemlig mulighed for at holde og deltage i Teams møde via såkaldte forud byggede virtuelle rum, der ligner fysiske rum, såsom fælles mødelokaler. 

Microsoft Teams kommer til at indeholde flere præfabrikerede digitale rum, men det skulle også være muligt at bygge dine egne virtuelle rum. Når et Teams møde foregår i et virtuelt rum, så deltager du via en tilpasset Avatar af dig selv  

Virtuelle rum i Teams kommer med følgende muligheder: 

👉3D-avatarer: Som vi allerede kender fra Teams, vil være tilgængelige i de virtuelle rum. 

👉Præfabrikerede 3D-rum: Der er forskellige forberedte rum at vælge imellem. 

👉Rumlige lyd- og lydzoner: ”Spatial Audio” tager højde for orientering i rummet og afstanden fra andre mennesker for at skabe en lydoplevelse, der er baseret på den fysiske verden. 

👉Interaktive aktiviteter: Interaktive spil er integreret i de virtuelle rum for at styrke teambinding. 

Live-reaktioner: Brug live-reaktioner som hjerter, thumbs up, klapsalver og mere til at udtrykke dig selv under diskussioner. 

👉Del skærm: Ligesom ved traditionelle Teams-møder, vil det være muligt at dele din egen skærm. 

Virtuelle rum i Teams forventes at være offentligt tilgængelig i slutningen af januar 2024. Og vil være inkluderet i følgende licenser: Teams Essentials, Microsoft 365 Business Basic, Microsoft 365 Business Standard, Microsoft 365 Business Premium, Microsoft 365 E3/E5 og Office 365 E1/E3/E5. Dog forventes det, at Teams licenser skal tilkøbes separat til Enterprise licenserne. 

Hvad synes du om virtuelle rum i Teams?

Vil du have mere ud af Microsoft Teams dine andre Microsoft 365 programmer, så kan vi hjælpe. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *